Babyrytmik

Babyrytmik er et tilbud til dig og din mødregruppe, hvor jeg kommer hjem til jer og synger og spiller for jer og jeres børn.

Til babyrytmik vil jeg igennem sang og leg skabe en ramme, hvor der er fokus på nærvær og samvær mellem dig og dit barn. Når vi har babyrytmik, tager jeg udgangspunkt i musikkens helt unikke evne til at skabe kontakt, en kontakt der er med til at stimulere dit barns udvikling og jeres relation.

Babyrytmik vil være tilpasset aldersgruppen for jeres børn. Er I en gruppe af mødre, hvor jeres børn ikke har samme alder, tilpasser jeg babyrytmik sådan, at der er noget for alle børn.

De fleste sange, vi vil synge, er kendte børnesange. Der kan også være enkelte sange, I ikke kender, men det vil være sange, I hurtigt vil kunne lære og synge med på. Jeg afslutter hver time med en rolig sang, der vil være med til at skabe ro for jeres børn.

Mange af de sange vi synger, kan I også bruge derhjemme. Og jeg vil undervejs give gode råd til hvornår og hvordan I kan bruge sangene, og hvilken betydning sangene og evt. legene kan have for jeres børn og for jeres relation.

Der vil bl.a. være fokus på, hvordan musik kan bruges til at berolige dit barn, hvilke sanglege, der kan stimulere dit barn motorisk, hvordan du kan bruge musikken til at styrke relationen mellem dig og dit barn, og hvordan musikken kan bruges til at stimulere dit barns udvikling.

Babyrytmik

Tid, sted og pris for babyrytmik

Jeg kører ud til babyrytmik i Lemvig, Struer og Holstebro Kommuner. Varighed er 60 minutter og prisen er 80 kr. pr. mor/barn ved min. 4 børn. Dertil kommer evt. kørselstillæg.

Rabat
Ved et forløb på 8 gange er prisen 70 kr. pr. mor/barn pr. gang.

Ønsker du at høre mere om babyrytmik eller at lave en aftale?

Du kan kontakte mig på
22 30 64 62 eller kontakt@moderskabet.dk

Tilbud til mødregruppe

Læs mere om mit tilbud til mødregrupper, hvor jeg komme ud til jer og holder et oplæg om nogle af de emner, der optager mange mødre, når de træder ind i moderskabet.

At blive mor kan være en livsomvæltende situaiton, hvor mange bekymringer, overvejelser og spørgsmål kan komme til at fylde.

I vores tid sammen sætter vi fokus på disse og tager en sank om, hvordan I bedst muligt kommer igennem hverdagen med de udfordringer, I står med.

Læs mere om Mødregruppe her –>

174 Shares