Kontakt

Kontakt Moderskabet på mail eller telefon


kontakt@moderskabet.dk


22 30 64 62


Moderskabet

ved Gitte Daasbjerg
Psykoterapeut, MPF og Musikterapeut, cand.mag.
CVR.nr. 39816997

Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg kan kontaktes enten på telefon 22 30 64 62 eller på mail kontakt@moderskabet.dk

Hvis jeg ikke er ved telefonen, kan du indtale en besked med navn og telefonnummer, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt derefter.

Det er som regel lettere at komme i kontakt med mig på min mail kontakt@moderskabet.dk, der får du gerne svar samme dag. Hvis du foretrækker at vi taler sammen over telefonen, kan du skrive dit telefonnummer i mailen, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Klinikken

Jeg har min klinik i Langå mellem Aarhus og Randers. Har du en aftale med mig, finder du klinikken på Væthvej 25, 8870 Langå.

Nogle dage om måneden er jeg på klinik i nærheden af Holstebro og Struer. Hvis du ønsker en aftale med mig, må du gerne oplyse det til mig i din henvendelse.

Brevkassen

Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål til Moderskabets brevkasse, hvor jeg svarer på spørgsmål vedr. moderskabet, graviditeten og den første tid som mor. Alt hvad der optager dig om de følelsesmæssige, psykiske og personlige forandringer i forbindelse med dit moderskab. Du kan stille dit spørgsmål på denne side, hvor jeg svarer indenfor 1-2 uger. Du kan vælge at stille dit spørgsmål helt anonymt til brevkassen.

Du kan også læse mine svar på tidligere stillet spørgsmål til brevkassen her –>

Blogindlæg

Følg med her og læs de seneste blogindlæg fra Moderskabet, hvor jeg skriver til dig om graviditeten, moderskabet, barselstiden og hvilke personlige, følelsesmæssige og psykiske forandringer, du kan opleve i den forbindelse.

Psykoterapi ved lavt selvværd og angst

Jeg tilbyder også individuelle psykoterapeutiske samtaler til dig, der kæmper med lavt selvværd og angst. Læs mere om det på min hjemmeside gittedaasbjerg.dk

0 Shares