Kontakt

Kontakt Moderskabet på mail eller telefon

Jeg oplever i øjeblikket problemer med at de mails, jeg sender, ender i modtagerens spam-mappe. Så husk at tjekke der, hvis du venter på et svar fra mig. 


kontakt@moderskabet.dk


22 30 64 62


Moderskabet

ved Gitte Daasbjerg
Psykoterapeut, MPF og Musikterapeut, cand.mag.

Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg kan kontaktes enten på telefon 22 30 64 62 eller på mail kontakt@moderskabet.dk

Hvis jeg ikke er ved telefonen, kan du indtale en besked med navn og telefonnummer, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt derefter.

Det er som regel lettere at komme i kontakt med mig på min mail kontakt@moderskabet.dk, der får du gerne svar samme dag. Hvis du foretrækker at vi taler sammen over telefonen, kan du skrive dit telefonnummer i mailen, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Klinikken

Jeg har min klinik i Langå mellem Aarhus og Randers. Har du en aftale med mig, finder du klinikken på Væthvej 25, 8870 Langå.

Blogindlæg

Følg med her og læs de seneste blogindlæg fra Moderskabet, hvor jeg skriver til dig om graviditeten, moderskabet, barselstiden og hvilke personlige, følelsesmæssige og psykiske forandringer, du kan opleve i den forbindelse.

Psykoterapi ved lavt selvværd og angst

Jeg tilbyder også individuelle psykoterapeutiske samtaler til dig, der kæmper med lavt selvværd og angst. Læs mere om det på min hjemmeside gittedaasbjerg.dk

0 Shares