Få mere ro – og styrk tilknytningen til dit barn

Næste online hold starter fredag den 1. oktober 2021 – udsolgt

 • Kompetent faglig viden om de følelsesmæssige og psykologiske sider af en graviditet.
 • Konkrete og velafprøvede redskaber og øvelser til at mindske dit ubehag og opnå mere ro under din graviditet.
 • Solid faglig viden om tilknytning og tilknytningsmuligheder under graviditeten.
 • Konkrete øvelser til at styrke tilknytningen til dit barn allerede under graviditeten.

Velkommen til dette online kursus, hvor jeg i gennem 3 moduler vil guide dig til, hvordan du kan opnå mere ro under din graviditet og styrke tilknytningen til dit barn allerede under graviditeten.

Onlinekurset Få mere ro – og styrk tilknytningen til dit barn er et kursus til dig, der under din graviditet:

 • er ked af det, bekymret, nedtrykt, urolig, utryg eller har symptomer på stress eller angst,
 • synes det er svært at finde ro og overskud,
 • er bange for, hvordan dit humør kan påvirke dit barn,
 • ønsker konkrete og effektive redskaber, der har hjælpe dig med at mindske dit ubehag,
 • ønsker at styrke tilknytningen til dit barn allerede under graviditeten.

I onlinekurset Få mere ro – og styrk tilknytningen til dit barn får du:

3 moduler, der består af lydfiler med tilhørende konkrete øvelser og redskaber.

Modul 1

I modul 1 får du viden om de psykiske og følelsesmæssige forandringer, du kan opleve under din graviditet, og du får viden om relationen mellem dig og dit barn. Igennem effektive og velafprøvede øvelser, lærer du, hvordan du kan mindske dit ubehag her og nu. Du vil lære at blive mere opmærksom på, hvad der er vigtigt for dig, hvordan du bedst kan få hjælp og støtte, og hvordan du kan mindske dine negative tanker og bekymringer.

Modul 2

I modul 2 får du viden om, hvad det er, der sker med dig, når du bliver ramt af uro, bekymringer, nedtrykthed eller symptomer på angst eller stress. Du vil lære, hvad du helt konkret kan gøre for at skabe mere ro både omkring dig og i dig selv, så du har bedre mulighed for at mindske dit ubehag. Du vil få helt konkrete øvelser, der kan hjælpe dig til det.

Modul 3

I modul 3 får du viden om relationen mellem dig og dit barn, og viden om hvordan du kan styrke tilknytningen mellem jer allerede under graviditeten. Du vil lære, hvordan du helt konkret kan skabe mere ro for både dig selv og dit barn. I dette modul bygger vi videre på de konkrete øvelser, du fik i modul 2.

Hvis du er i tvivl om, kurset er den rette hjælp for dig, er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@moderskabet.dk.

Når du er færdig med kurset Få mere ro – og styrk tilknytningen til dit barn

 Ved du:

 • hvad du kan gøre for at fokusere mere på det, der er vigtigt for dig,
 • hvad du kan gøre, når hverdagen bliver svær for dig, og hvilken støtte du kan have mest glæde af,
 • hvad du kan gøre for at bryde negative tanker, følelser og reaktionsmønstre,
 • hvad der skal til for at skabe mere ro både for dig selv og for dit barn,
 • hvad du kan gøre for at styrke tilknytningen til dit barn.

Har du helt konkrete øvelser, du kan lave for at:

 • give mere ro til dig selv,
 • styrke tilknytningen til dit barn,
 • mindske dit ubehag.

Hvem er din underviser?

Gitte Daasbjerg, Psykoterapeut MPF & Cand.mag. i musikterapi

Som mor til to og en faglig baggrund og erfaring indenfor psykologi og psykoterapi, har jeg en omfattende viden om de forandringer, der sker med kvinder under deres graviditet og i moderskabet.

Jeg har en alsidig faglig erfaring med, hvordan vi reagerer i livsomvæltende situationer, hvilke udfordringer vi møder, og hvordan vi bedste muligt kommer videre på en hel og styrket måde.

Jeg har faglige erfaringer med at arbejde med problematikker som stress, angst og depression og har et indgående kendskab til hvilke indvirkninger, det har på vores daglige liv, og hvad der er vigtigt at have fokus og opmærksomhed på for at komme videre.

Jeg ved, at en graviditet er en rigtig svær periode for mange kvinder, mange flere end du måske lige tror. Det er mit ønske, at mange flere kvinder får den viden og erfaring, der ligger omkring moderskabet, så graviditeten ikke bliver en svær periode, hvor overskuddet er lavt.

Men i stedet for kan blive en periode, hvor du kan få mere ro, overskud og indblik i den nye tilværelse, du er på vej ind i.

Hvordan foregår det trin for trin?

Kurset er et onlineforløb. Det betyder, at du kan tage kurset i dit eget tempo, når det passer dig, og hvor det passer dig.

Hvert modul, bliver frigivet med to ugers mellemrum, så der er god tid til at få implementeret øvelserne fra hvert modul.

Når du har tilmeldt dig kurset, får du en bekræftigelse på, at du har købt kurset, loginoplysninger til vores forum, og yderligere information om kursets start.

Kurset er et selvhjælpsforløb. Det betyder, at du primært kommer til at arbejde med kurset på egen hånd.

Når du har gennemgået og arbejdet grundigt med alt materialet på kurset, har du mulighed for at stille spørgsmål til mig. Jeg sender dig en personlig mail, når alle 3 moduler er overstået, hvor du kan skrive tilbage til mig med dine spørgsmål. Du har mulighed for at stille mig spørgmål, der vedrører dit kursusforløb.

Alle spørgsmål og svar vil blive tilgængelige på vores forum (selvfølgeligt helt anonymt).

Det er vigtigt, at du har arbejdet grundigt med materialet i kurset, for at jeg kan hjælpe dig bedst muligt med dine spørgsmål.

Spørgsmål og svar

Nej, du behøver ikke at lytte med, når modulet frigives. Modulet er optaget på forhånd og foregår derfor ikke live. Du kan lytte til modulerne, når det passer dig, og du kan også dele modulet op, hvis du ikke kan sætte tid af til at høre det hele igennem på én gang.

Når du har købt kurset, vil du have ubegrænset adgang til det. Det vil sige, at du kan vende tilbage til modulerne og øvelserne til hver en tid.

Jeg har ikke mulighed for at give dig sparring undervejs i dit forløb. Jeg vil anbefale dig at skrive spørgsmål, der dukker op undervejs ned. Når du har gennemgået hele kurset, vil du modtage en personlig mail fra mig. Den mail kan du svare tilbage på med dine spørgsmål – her vil jeg give dig direkte svar inden for kort tid.

Jeg vil anbefale dig, at du gennemgår hele kurset i den rækkefølge, det frigives. Derved får du mest muligt ud af kurset.

Du kan sagtens deltage i kurset, hvis du også modtager et tilbud for sårbare gravide. I dette kursus vil du få helt konkrete redskaber, du kan bruge for at give dig selv (og dit barn) mere ro og stabilitet.

Er du i tvivl, om det er det rigtige for dig at deltage, når du er tilknyttet et tilbud for sårbare gravide, så tag gerne kontakt til mig på kontakt@moderskabet.dk

Dette er et selvhjælpskursus, hvor du får nogle helt konkrete redskaber, du selv kan arbejde med for at opnå mere ro under din graviditet og styrke tilknytningen til dit barn.

I nogle tilfælde vil dette kursus være nok. I andre kan det være nødvendigt at opsøge yderligere hjælp hos din læge, jordemoder eller en erfaren terapeut.

Din investering

For 995 kr. får du adgang til alt kursusmaterialet inkl. efterfølgende individuel sparring med mig over mail.

Hvornår starter kurset?

Næste hold starter fredag den 1. oktober 2021. Klokken 8:00 åbner jeg op for modul 1 og de øvrige moduler frigives med to ugers mellemrum.

Modulerne er optaget på forhold, så du behøver ikke at sidde klar kl 8, men du kan lytte til modulerne, når det passer dig.

Skriv dig på venteliste til kurset, så er du sikker på at få besked som én af de første, når jeg åbner for salget.

Tidspunkter:

Modul 1 – 1. oktober 2021

Modul 2 – 15. oktober 2021

Modul 3 – 29. oktober 2021

Tusind tusind tak! Dine øvelser har givet mig så meget ro. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til øvelserne igen og igen.

Min graviditet har været fyldt med angst og bekymringer, det har været svært at forstå hvorfor og ændre på det. Gittes undervisning har givet mig en bedre forståelse af, hvad jeg går igennem. Redskaberne i undervisningen har været uundværlige for mig.

244 Shares