Få mere ro – og styrk tilknytningen til dit barn

 • Kompetent faglige viden om de følelsesmæssige og psykologiske side af en graviditet.
 • Konkrete redskaber og øvelser til at mindske dit ubehag og opnå mere ro under din graviditet.
 • Solid faglig viden om tilknytning og tilknytningsmuligheder under graviditeten.
 • Konkrete øvelser til at styrke tilknytningen til dit barn allerede under graviditeten.

Velkommen til dette online kursus, hvor jeg i gennem 3 moduler vil guide dig til, hvordan du kan opnå mere ro under din graviditet og styrke tilknytningen til dit barn allerede under graviditeten.

Onlinekurset Få mere ro – og styrk tilknytningen til dit barn er et kursus til dig, der under din graviditet:

 • er ked af det, bekymret, nedtrykt, urolig, utryg eller har symptomer på stress eller angst,
 • synes det er svært at finde ro og overskud,
 • er bange for, hvordan dit humør kan påvirke dit barn,
 • ønsker konkrete redskaber, der har hjælp dig med at mindske dit ubehag,
 • ønsker at styrke tilknytningen til dit barn allerede under graviditeten.

I onlinekurset Få mere ro – og styrk tilknytningen til dit barn får du:

3 moduler, der består af lydfiler med tilhørende konkrete øvelser og redskaber.

Modul 1

I modul 1 får du viden om de psykiske og følelsesmæssige forandringer, du kan opleve under din graviditet og du får viden om relationen mellem dig og dit barn. Igennem helt enkelte og konkrete øvelser, lærer du, hvordan du kan mindske dit ubehag her og nu. Du vil lære at blive mere opmærksom på, hvad der er vigtigt for dig, hvordan du bedst kan få hjælp og støtte, og hvordan du kan mindske dine negative tanker og bekymringer.

Modul 2

I modul 2 får du viden om, hvad det er, der sker med dig, når du bliver ramt af uro, bekymringer, nedtryk eller symptomer på angst eller stress. Du vil lære, hvad du helt konkret kan gøre for at skabe mere ro både omkring dig, og i dig selv, så du har bedre mulighed for at mindske dit ubehag. Du vil få helt konkrete øvelser, der kan hjælpe dig til det.

Modul 3

I modul 3 får du viden om relationen mellem dig og dit barn, og viden om hvordan du kan styrke tilknytningen mellem jer allerede under graviditeten. Du vil lære, hvordan du helt konkret kan skabe mere ro for både dig selv og dit barn. I dette modul bygger vi videre på de konkrete øvelser, du fik i modul 2.

Hvis du er i tvivl om, kurset er den rette hjælp for dig, er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@moderskabet.dk.

Du kan også drøfte det med din læge eller din jordemoder for at høre deres vurdering.

Når du er færdig med kurset Få mere ro – og styrk tilknytningen til dit barn

 Ved du:

 • hvad du kan gøre for at fokusere mere på det, der er vigtigt for dig,
 • hvad du kan gøre, når hverdagen bliver svær for dig, og hvilken støtte du kan have mest glæde af,
 • hvad du kan gøre for at bryde negative tanker, følelser og reaktionsmønstre,
 • hvad der skal til for at skabe mere ro både for dig selv og for dit barn,
 • hvad du kan gøre for at styrke tilknytningen til dit barn.

Har du helt konkrete øvelser, du kan lave for at:

 • give mere ro til dig selv,
 • styrke tilknytningen til dit barn,
 • mindske dit ubehag.

Hvem er din underviser?

Gitte Daasbjerg, Psykoterapeut MPF & Cand.mag. i musikterapi

Som mor til to og en faglig baggrund og erfaring indenfor psykologi og psykoterapi, har jeg en omfattende viden om de forandringer, der sker med kvinder under deres graviditet og i moderskabet.

Jeg har en alsidig faglige erfaring med, hvordan vi reagerer i livsomvæltende situationer, hvilke udfordringer, vi møder og hvordan vi bedste muligt kommer videre på en hel og styrket måde.

Jeg har faglige erfaringer med at arbejde med problematikker som stress, angst og depression og har et indgående kendskab til hvilke indvirkninger, det har på vores daglige liv og hvad der er vigtigt at have fokus og opmærksomhed på for at komme videre.

Jeg ved at en graviditet er en rigtig svær periode for mange kvinder, mange flere end du måske lige tror. Det er mit ønske at mange flere kvinder, får den viden og erfaring, der ligger omkring moderskabet, så graviditeten ikke bliver en svær periode, hvor overskuddet er lavt.

Men i stedet for kan blive en periode, hvor du kan få mere ro, overskud og indblik i den nye tilværelse, du er på vej ind i.

Hvordan foregår det trin for trin?

Kurset er et onlineforløb. Det betyder at du kan tage kurset i dit eget tempo, når det passer dig og hvor, det passer dig.

Hvert modul, bliver frigivet med en uges mellemrum, så der er god tid til at få implementeret øvelserne fra hvert modul.

Når du har tilmeldt dig kurset, vil du få en mail med loginoplysninger til den platform, hvor materialet er tilgængeligt. Du kan starte med modul 1 med det samme, du har købt adgang.

Kurset er et selvhjælpsforløb. Det betyder at jeg ikke er tilgængelig undervejs i dit forløb. Fordi jeg har valgt at producere kurset på denne måde, er det til salg til overkommelig pris, hvor mange flere har mulighed for at være med.

Har du spørgsmål til kursusmaterialet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig undervejs på kontakt@moderskabet.dk

Spørgsmål og svar

Nej, du behøver ikke at lytte med, når modulet frigives. Modulet er optaget på forhånd og foregår ikke live. Du kan lytte til modulerne, når det passer dig, og du kan også dele modulet op, hvis du ikke kan sætte til af til at høre det hele igennem på én gang.

Når du har købt kurset, vil du have ubegrænset adgang til det. Det vil sige, at du kan vende tilbage til modulerne og øvelserne til hver en tid.

Hvis du har spørgsmål til kursusmaterialet undervejs, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail kontakt@moderskabet.dk

Jeg vil anbefale dig at du gennemgår hele kurset i den rækkefølge, det frigives. Derved får du mest muligt ud af kurset.

Du kan sagtens deltage i kurset, hvis du også modtager et tilbud for sårbare gravide. I dette kursus vil du få helt konkrete redskaber, du kan bruge for at give dig selv (og dit barn) mere ro og stabilitet.

Er du i tvivl, om det er det rigtige for dig at deltage, når du er tilknyttet et tilbud for sårbare gravide, så tag kontakt til din læge eller din jordemoder for at få en vurdering.

Dette er et selvhjælpskursus, hvor du får nogle helt konkrete redskaber, du selv kan arbejde med for at opnå mere ro under din graviditet og styrke tilknytningen til dit barn.

I nogle tilfælde vil dette kursus være nok. I andre kan det være nødvendigt at opsøge yderligere hjælp hos din læge, jordemoder eller en erfaren terapeut.

Hvad koster kurset?

For 475 kr. får du adgang til alt kursusmaterialet. Når du har betalt, får du adgang til modul 1 med det samme. De øvrige moduler frigives med en uges mellemrum.

105 Shares